O nama

Tvrtka Tehno proces utemeljena je 1996. i od tada do danas poslovala je u raznim granama industrije. U novije vrijeme postaje poznata kao proizvođač i distributer supstanci, sirovina i poluproizvoda te ambalaže za izradu prirodne kozmetike, sredstava za osobnu higijenu i eko sredstava za čišćenje.

Zahvaljujući iskustvu stečenom pri proizvodnji prirodnih sirovina za izradu kozmetike i srodnih proizvoda, Tehno proces je kreirao vlastite robne marke bio kozmetike i sredstava za osobnu higijenu Essenza, Jazzo i Jazzo men.

Danas se od modernog kozmetičkog proizvoda zahtjeva, osim kvalitete i svrhovitosti da ispunjava još niz drugih zadataka poput zadovoljavanja ekoloških i etičkih standarda, porijekla sirovine i načina izrade. U Tehno procesu vjerujemo da smo uspjeli upravo u većini opisanih uvjeta koje postavlja moderan način izrade ovih proizvoda, ali i sami kupci svojim odabirom. Tu tvrdnju dokazuje naša dugogodišnja suradnja sa mnogobrojnim proizvođačima prirodne kozmetike te se nadamo da ćemo isti dojam ostaviti i na korisnike naših gotovih proizvoda, koji su upravo kreirani na takav cjelovit način da zadovolje i najzahtjevnije korisnike, ispunjavajući i ostale spomenute uvjete.

Ekologija i smanjenje štetnog ljudskog utjecaja na okoliš jedni su od najvažnijih faktora koji se uzimaju u obzir pri proizvodnji u našim pogonima. Naravno, uz funkcionalnost i kvalitetu. Iz tog razloga mnoge sastojke u našim proizvodima proizvodimo i sami, u nekim slučajevima možemo reći i uzgajamo sami, dok se o ostalim prisutnim supstancama posvećuje velika pažnja, odnosno njihovoj sinkroniziranosti sa našom filozofijom i potrebama. Ovim načinom pokušavamo učiniti naše proizvode maksimalno kvalitetnima, budući da pojedine sastojke pratimo od njihovog samog nastajanja, preko prerade i proizvodnje do pakiranja i distribucije na prodajna mjesta.

Nadamo se da će svi naši kupci Essenza, Jazzo, Bion i ostalih proizvoda, uživati u njihovom korištenju, koliko smo i mi uživali prilikom njihovog kreiranja i njihovim korištenjem doprinijeti osviještenosti o prirodnoj kozmetici, očuvanju okoliša i zdravlju.

Podaci o tvrtki:

   TEHNO PROCES  proizvodni i trgovački obrt
   matični broj: 2408971330062
   OIB: 56557951317
   EU porezni broj: HR56557951317

   sjedište, proizvodnja i skladište, analitički laboratorij:
   Kameniti stol 17, Zagreb
   e-mail:  vp@tehno-proces.hr

   maloprodaja:

   Nanoteh, Zagorska ulica 23, Zagreb
   radno vrijeme: ponedjeljak - petak 9-19  subota 9-14
   tel: 01 369 11 64

   veleprodaja i web shop:  

   www.biocoshop.eu
   www.essenza.hr
   e-mail: prodaja@essenza.hr